ZLOČINAC RATKO MLADIĆ SE JAVIO UŽIVO NA TV-U: POSLAO PORUKU ŠEŠELJU, KOMUNISTIČKOJ PARTIJI I OSTAVIO SVE U ŠOKU!

Ratni zločinac Ratko Mladić javio se uživo u program srbijanske televizije Happy putem telefona, a nakon što ga je iz TV studija pozvao sin Darko Mladić. U studiju je bio Vojislav Šešelj, predsjednik Srpske radikanle stranke, kao i  član ruske Dume Pavel Dorohin. Mladić se odmah na poziv javio na telefon a potom je pozdravio goste i domaćina emisije Milomira Marića.– Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe – rekao je.

Šešelja je pozvao da ga obiđe, kako bi igrali šaha.

– Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga posljednji put tukao sedam naprema jedan. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova “kosovka djevojka” i loše je prošao – rekao je zločinac Mladić, a potom je nastavio obraćati se Šešelju:

– Pozdravljam i tvog sina, da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene – rekao je.

Članu ruske Dume Pavelu obratio se na ruskom.

– Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, Ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka Rusija otvori oči šta ovaj NATO hoće, šire se ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili – poručio je za kraj ratni zločinac Ratko Mladić.

(Hayat/Foto:Screenshot)

 

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i porta