Uči njemački, na najjednostavniji način!

Moje ime je Adnana Toromanović. Dolazim iz BiH, a trenutno živim i radim u Njemačkoj. Čast mi je i zadovoljstvo biti tvoj predavač njemačkog jezika. U BiH sam radila kao nastavnica duži niz godina, te se nadam da ću kao i mnogim drugima i tebi pomoći da ostvariš svoj cilj.

Predajem gradivo po referentnom eu- sistemu za strane jezike, te ono odgovara gradivu koje imate na ispitima (ÖSD, Goethe, Telc i sl.).

Tu sam za Vas kao kontakt osoba, te Vam stojim na raspolaganju za savjet, mišljenje ili konstruktivnu kritiku.

Većina ljudi želi učiti njemački, kako bi poboljšali i bili uspješniji na poslovnom planu, ali i da bi bili uspješniji u Njemačkoj. Nažalost je njemački jezik jako težak za savladati, pa često pohađamo kurseve, učimo gradivo, koje nam nakon par mjeseci padne u zaborav. Upravo zbog toga sam i pokrenula online video kurs njemačkog jezika! Sad možeš učiti njemački online!
U svako doba i bilo gdje. Iz udobnosti svoga doma! A kada nanovo poželiš osvježiti znanje, u svako doba možeš pokrenuti svoj online kurs – bez ponovnog plaćanja!

Radi velikog interesa smo odlučili krenuti i sa Skype nastavom, kako individualno tako i u manjim grupama.
Prije samog starta i dogovora termina već smo na našoj web stranici stavili cijene i princip rada.
Ukoliko imate interesa Vi ili neko Vama blizak, posjetite našu web stranicu i informirajte se o detaljima o nastavi uživo https://bit.ly/2F57Sem.

Radujemo se saradnji sa Vama.
Srdačan pozdrav.
Nanas Deutschkurs-Team

FB STRANICA:

https://www.facebook.com/nanasdeutschkurs/⬅️ WEB STRANICA:

https://nanas-deutschkurs.de/⬅️ BLOG: ➡️https://nanas-deutschkurs.de/blog⬅️ YOUTUBE KANAL:

https://www.youtube.com/NanasDeutschkurs⬅️ ➡️https://www.facebook.com/postanibrend/

Portal Svjetlo Dunjaluka