U KOJEM POLOŽAJU TREBA DA SPAVATE AKO VAS BOLI RAME ILI VRAT: RIJEŠITE SE TIH BOLOVA BEZ VJEŽBI I LIJEKOVA

Umjesto da koristite lijekove protiv bolova, probajte čudotvoran trik sa spavanjem koji će za nekoliko dana ublažiti bol u ramenima ili vratu!

Bol u leđima je česta pojava koja nas ometa u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, ali isto tako naporan bol može da se pojavi u predijelu ramena ili vrata, piše “Lepa & srećna“…

Umjesto da koristite lijekove protiv bolova, probajte čudotvoran trik sa spavanjem koji će za nekoliko dana ublažiti bol u ramenima ili vratu, a ako nastavite da praktikujete takav način spavanja bol može u potpunosti da nestane. Stručnjaci ističu da osobe koje imaju bolove u jednom ramenu treba da spavaju na boku, odnosno na strani ramena koje ga ne boli. Ukoliko imate bolove u oba ramena, onda lezite na stomak, stavite jedan jastuk ispod grudi, a drugi ispod koljena.

Ako vas boli vrat, preporučuje se da savijete, odnosno urolate peškir i stavite ga ispod vrata dok ležite na leđima i potrudite se da svake noći zaspite u tom položaju. Ovi trikovi ništa ne koštaju, a mogu vam pomoći da se zauvijek riješite nepodnošljivog bola.