TUGA NA JEZERU: RONIOCI IZVUKLI TIJELO DVANAESTOGODIŠNJE DJEVOJČICE

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra pronašli su danas tijelo dvanaestogodišnje djevojčice N.K. nedaleko od mjesta gdje se u nedjelju prevrnuo čamac na Skadarskom jezeru, potvrđeno iz MUP-a.

Direktor Regionalnog ronilačkog centra Veselin Mijajlović kazao je Vijestima da je prvi ronilački tim pronašao tijelo djevojčice zaglavljeno u granama, nakon pipanja dna.

– Tijelo je pronađeno u koritu rijeke Morače i izvučeno na obalu i čekaju se nadležne službe koje će ga preuzeti – rekao je Mijajlović.

Dodao je da ronioci nastavljaju potragu za ocem djevojčice Ratkom Kumburovićem i njihovim prijateljem Darkom Vujoševićem.

Da podsjetimo, manastirski brodić kojim je monah Manastira Vranjina, Neofit od manastira do obale prevozio osam vjernika prevrnuo se u nedjelju kod Vranjine.

Odmah nakon nesreće iz vode je izvučeno tijelo trudnice Jane Kumburović, koja se utopila pokušavajući da spasi svoju dvanaestogodišnju kćerku, pišu Vijesti.me.

Njen suprug Ratko stradao je pokušavajući da otrgne njih dvije od podivljalih talasa, koji su u smrt odnijeli i njihovog prijatelja Darka Vujoševića, koji je probao da ih spasi.

Tridesettrogodišnji Podgoričanin prvobitno se domogao obale, ali se u vodu vratio kada je vidio da se porodica Kumburović davi.

Dodao im je dasku pokušavajući da ih izvuče, ali je i njega poklopio talas.

(Hayat / Foto: Facebook)