TOPLI TALAS RAZBIJA ZIMU: NAREDNIH DANA….

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima, po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

U Sarajevu u jutarnjim satima moguća niska oblačnost. Tokom dana, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko -2, a najviša dnevna oko 8 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13, na jugu zemlje do 16 stupnjeva.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Tokom dana, uz malu oblačnost. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13, na jugu do 16 stupnjeva.

U srijedu u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13, na jugu do 16 stupnjeva.

(Hayat/Foto: Ilustracija)