Samo nekoliko sati nakon vjenčanja razočarani muž zatražio razvod

Saudijac je pokrenuo razvod od svoje supruge samo nekoliko sati nakon što su se vjenčali, jer je žena bila prezauzeta odgovaranjem na brojne čestitke od prijateljica da bi konzumirala brak.

Mladoženja se navodno jako naljutio kada se par vratio u hotelsku sobu nakon vjenčanja u Džedi, a njegova je novopečena supruga odbila prestati slati SMS-ove i doći u krevet, prenosi Independent.

Član porodice otkrio je kako je, nakon bračne ceremonije, mladoženja odveo mladu u hotel gdje su imali rezerviranu sobu. Ali čim su ušli u sobu, mlada “se nije mogla maknuti od telefona”. Mladoženja joj se navodno pokušao približiti i “biti intimniji s njom, ali se šokirao kada ga je žena potpuno ignorirala”.

“Kada ju je upitao za razlog, odgovorila je kako je prezauzeta komuniciranjem sa svojim prijateljicama koje su joj preko mobitela čestitale na braku”, rekao je izvor.

Mladoženja je zatražio da ostavi poruke za kasnije, ali ona je odbila i naljutila se.

Kada ju je zatim upitao da li su joj njene prijateljice važnije od njega, mlada je odgovorila potvrdno.

U svađi koja je uslijedila, mladoženja je navodno rekao ženi da se razvodi od nje i napustio hotel.

Rođak mladoženje rekao je kako je podnešen zahtjev za razvod, a kada je sud uputio par na pokušaj mirenja, mladoženja je odbio oprostiti supruzi.

Faktor.ba

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima!