RUSKI RECEPT: SAMO JEDAN SASTOJAK KOJEG SVI IMATE LIJEČI APSOLUTNO SVE ŽELUČANE BOLESTI

Opisaćemo kako u potpunosti izliječiti sve želučane tegobe prirodnim lijekom od samo JEDNOG sastojka kojeg svi mogu lahko nabaviti: liječi dijareju i salmonelozu za 5 sati, a čir na želucu, disbakteriozu crijeva i kolitis za 7 dana! Radi se o patentiranom lijeku od osušene kore nara/šipka ruskog iscjelitelja G.I. Glubokog kojim je iscjeljivao još i sam Hipokrat.

Šta i u kojem roku uvarak od kora nara liječi:

Dizenterija, dijareja (i ostali želučani virusi), upala slijepog crijeva nestaju za 5 sati.
Salmoneloza – za 5 sati.
Čir na želucu – za 7 dana.
Disbakterioza crijeva – za 7 dana.
O čemu se radi?

Ne bacajte koru od nara ili šipka. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci.

Nevjerovatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih želučanih infekcija i osloboditi vas crijevnih poremećaja, prenosi “Ženskica“…

Prava hitna pomoć bez lijekova!

U decembru 1999. g. u ruskom listu “Ruski vesnik” (v 50-51 (444-445) objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, proljeva, kolere, upale slijepog crijeva (bez kirurške operacije!), salmoneloze – uvarkom od suhih kora nara ili šipka za 5 sati!

Pri patentiranju lijeka (1996. g) prethodila je obavezna provjera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibicije patogene bakterije “in vitro”.

Zapamtiti:

U procesu liječenja – uvarak se ne cijedi.
Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol.
Odnos kore nara i kipuće vode je 1:20. Ovo je važno!
Bit liječenja sastoji se u tome, da se u cijelom probavnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju) i njihovu lokaciju uspješno nastanjuju zdrave i čovjeku nužne bakterije.

O jedinstvenim svojstvima suhih kora nara znao je još Hipokrat prije 2500 godina. Uspješno je primjenjivao njegov uvarak za liječenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Osim toga, ovim uvarkom je liječio rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj uvarak. Stalno se održavala vlažnom do iscjeljenja rane.