PROCURIO TAJNI RAZGOVOR DODIKA I KARANA: ISPREPADANI PATOLOG IMA SAMO JEDNU ŽELJU…

Budući da u razgovoru traži prijem u prostorijama Vlade RS u Istočnom Sarajevu, i da prepričava posljednje događaje u Banjaluci, nije teško pretpostaviti da je razgovarao sa liderom SNSD i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Na društvenim mrežama objavljen je video u kome se jasno čuje glas patologa Željka Karana u razgovoru sa osobom koju oslovljava sa “predsjedniče”.

Budući da u razgovoru traži prijem u prostorijama Vlade RS u Istočnom Sarajevu, i da prepričava posljednje događaje u Banjaluci, nije teško pretpostaviti da je razgovarao sa liderom SNSD i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, prenosi Slobodnabosna.

– …Ako ovi provale. Ja sam zahvalan svojim komšijama, svaka im čast, znate. Slušajte, mogu li ja smatrati da je više kraj? Hajde, riješite to kad budem dolazio u Istočno Sarajevo da me primite, da se dogovorimo. Iza Dana Republike ja ću doći u Istočno Sarajevo u onaj naš centar tamo. Predsjedniče da vam ne uzimam vrijeme, hvala! – rekao je Karan u telefonskom razgovoru.

Suzana Radanović, majka ubijenog banjalučkog studenta Davida Dragičevića, imala je kratku, ali jasnu poruku za Karana i Dodika:

– Pita Karan da li može smatrati da je sad kraj. Evo, ja ću ti odgovoriti – NIJE KRAJ! – napisala je Suzana na Facebooku.

(Hayat/Foto: Arhiv)