POGLEDAJTE KAKO POLICAJCI U NIZOZEMSKOJ TUKU ŽENE MUSLIMANKE (VIDEO)

❗️❗️REPOST van een ander dame❗️❗️Ik ben geen actieve facebook gebruiker, maar ik vind dat dit gedeeld moet worden. Ik ben niet van de buurt dus ben onbekend wat betreft de locaties in Utrecht, maar het vond plaats in de buurt van de winkel Hajarpaleis. Na de winkel bezocht te hebben, liep ik langs een broodjeszaak. Ik stond in de rij, toen er plotseling een man voor de winkel werd aangehouden. Er werd geweld bij gebruikt en dit wekte de aandacht op bij de mensen eromheen. Uit nieuwsgierigheid liep ik “even” naar buiten en had ik mijn winkeltasje in de zaak op het bankje gelaten, met de verwachting terug te kunnen keren. De agent kon zijn woede niet beheersen en sloeg iedereen die in de buurt kwam. Zo ook een vrouw die alleen erlangs wilde. De vrouw was met haar gezin, de zoon werd boos en nam het (natuurlijk) voor zijn moeder op. Vervolgens liep het uit de hand doordat de agenten andere vrouwen begonnen te slaan en voor ik het wist kwamen er meer mensen bij. De agenten sloegen roekeloos in het rond, waarbij ook deze meid die te zien is op dit filmpje. Ze hebben haar naar de grond gewerkt en gewoonweg mishandeld. De moeder keek toe en wilde NATUURLIJK haar dochter helpen, waarna zij zelf ook een knietje en vuist ontving. SubhanAllah.. Ik probeerde de vrouw waarvan de zoon werd geslagen vast te houden om nog meer ellende te voorkomen.. Er was niet meer dat ik kon doen. Vervolgens waren er mannen die de agenten aanspraken op hen gedrag omtrent onze zusters, zij werden ook opgepakt wegens “belediging van agent”. De straat werd afgezet en zodra ik een politieagente beleefd vroeg of mijn tasje gehaald kon worden, zodat ik kon vertrekken van de fitna die er plaatsvond- werd ik ookal opzij geduwd.. In het filmpje is te zien dat een man gewoon netjes aangeeft dat het niet de bedoeling is om roekeloos vrouwen te slaan zonder geldige reden, daarvoor ontving hij ook een klap.. Dus dit is hoe de wereld tegenwoordig in elkaar zit? Waarom worden zulke agenten toegelaten bij de politie, in plaats van de burgers te helpen en rustig te houden klappen ze iedereen die eromheen staat?! Zijn dit de mensen die over de samenleving moeten waken?.. Dus je mag niet meer opkomen voor medemensen die onterecht behandeld worden? We moeten stil toekijken terwijl onze zusters mishandeld worden? Onrechtvaardig. Ze ontnemen onze rechten en stem. Wat een vieze wereld en wat een laffe daad, ik ben nog steeds in shock.. Deze behandeling tegens onze zusters is niet goed te praten en mag niet geaccepteerd worden. En voor de jongen die het heeft opgenomen voor zijn moeder, jij bent een echte soldaat. Moge Allah de BETREFFENDE “agenten/dieren” bestraffen en de slachtoffers van dit geweld rijkelijk belonen nadat hen onrecht is aangedaan.

Gepostet von Karima Alk am Dienstag, 16. April 2019