NAZIVAO GA JE TERORISTOM I VEHABIJOM. MUSLIMAN HABIB NURMAGOMEDOV BRUTALNO ISTUKAO CONORA MCGREGORA I ODBRANIO NASLOV PRVAKA

Nurmgomedov je na spektakularnom UFC 229 priredbi u Las Vegasu uspio odbraniti naslov u lakoj kategoriji nakon što je savladao irskog MMA borca Conora McGregora.

Borba je u prvoj rundi samo dvadeset sekundi bila na nogama. Conor je bio vrlo neoprezan, ali uspio je kontrirati Habibu. Ipak, Dagestanac je u prvoj minuti borbe uspio u svom naumu, došao u top poziciju i Conora odveo na leđa. Habib je četiri minute bio u top poziciji u parteru i Conor je na kraju prve runde bio vrlo uspuhan.

Habib je bio znatno dominantniji i u drugoj rundi. Potpuno neočekivano McGregor je dobio sjajan kroše u bradu odmah na početku druge runde, noge su zaklecale i Irac je počeo proživljavati noćnu moru. Iako se činilo kao da bi Dagestanac mogao odmah završiti Conora, borba je otišla u parter i krenulo je Habibovo klasično dominiranje, dok McGregor nije imao rješenja za borca njegove klase.

Upitno je kome je otišla treća runda današnjeg meča jer je bila prva u kojoj je McGregor nešto pokazao. Dagestanac je u trećoj rundi promijenio taktiku i odlučio se nadboksavati s McGregorom i bio je uspješan. Iako je Irac bio vidno izmoren, i Khabib se dosta potrošio u ovoj rundi.

UFC
✔@ufc

Khabib gets another takedown! #UFC229

7:00 AM – Oct 7, 2018

5,853

2,220 people are talking about this

Twitter Ads info and privacy
Habib je nakon prve minute četvrte runde uspio srušiti Conora i vrlo brzo došao u top mount. McGregor se uspio nekako izvući, ali primio je dosta batina i na kraju izgubio neck crankom.

Habib je u potpunosti izdominirao McGregora i odbranio pojas prvaka lake kategorije UFC-a.

UFC
✔@ufc

OHHHHH MY KHABIB DROPS MCGREGOR!!!!#UFC229

6:47 AM – Oct 7, 2018

41.7K

23.6K people are talking about this

smesno.info