KHABIB IDEALNO SPUSTIO MCGREGORU: “OVO JE SAMO POSAO”

KHABIB NURMAGOMEDOV odgovorio je Conoru McGregoru koji je u detaljnoj objavi na Instagramu analizirao njihovu borbu u Las Vegasu.

Irac je kazao kako je zasluženo izgubio, ali da je podcijenio stand-up Rusa i zbog toga izgubio borbu protiv prvaka lake kategorije koji u 27 mečeva nema nijedan poraz. UFC je prenio McGregorove riječi na Instagramu, a Nurmagomedov je imao spreman odgovor u komentarima.

“Ovo je samo posao”, napisao je, pritom misleći na odgovor koji mu je Irac dao nakon što mu je Rus nekoliko puta rekao da sada može pričati. Podsjetimo, McGregor je prije borbe nazvao Khabiba teroristom, a vrijeđao ga je i na vjerskoj osnovi kada mu je nudio alkohol iako zna da je Dagestanac musliman.

Irac je očito smatrao kako će Khabib takve riječi shvatiti kao dio trash-talka, Rus se jako uvrijedio. Kaos nakon borbe, kada je Khabib započeo tučnjavu s McGregorovim timom, dovoljno govori o tome koliko su ga takve riječi zasmetale.

Nurmagomedov je odbio 15 milijuna dolara za revanš protiv McGregora i nije sigurno protiv koga će sljedećeg braniti svoju titulu prvaka lake kategorije. Spominje se i boksački meč s Floydom Mayweatherom koji bi mu donio novu veliku zaradu.

Index.hr