KAKO CIONISTIČKI I SATANISTIČKI MEDIJI CRTANIM FILMOVIMA OPSIHRUJU DJECU

Da Disney Channel hipnotiše djecu da što više gledaju crtiće – to je općepoznato, ali da se pritom koriste i sihrom – u to su upućeni samo rijetki.

Odgajanje i opsihravanje poslušnika počinje od malena i pred televizorom. Djeca gledaju crtiće kroz koje se vješto ubacuju teme: strast, seksualna požuda i svestrana sloboda, vjera u tehniku a ne u Boga, vječita ovisnost itd. Ove stvari oko jedva da zapazi jer se radi o milisekundama, stotinkama ali ih zapamti podsvijest djece koja vremenom bude deformisana i lahka za utjecaj iz vana i još se djeca navikavaju na satanističke simbole uz koje uzrastaju.

Na primjer, između crtića se za milisekundu pojavi slika sa simbolima satanskih pristalica – iluminata, čiji znakovi opsihravaju psihu djece pa budu agresivna i neposlušna roditeljima ili hiperaktivna. Ako raspolažete sa opcijom usporavanja snimka na vašem daljinskom upravljaču, pogledajte neki Disneyev crtić tipa “Miki Maus” – iznenadićete se otkrićima!

Neka djeca gledaju crtiće vjerskog poučnog sadržaja, ilahije, ili neka slušaju učenje Kur’ana – spavaćete mirnije i vi i oni.

(Sa Facebook profila Fuada Seferagića)

Obrada i naslov: Menhedz.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.