KAKAV JE TO KAMION: ŠTA JE TO DOŠLO DODIKU IZ TURSKE?

Kakav je to kamion: Šta je to došlo Dodiku iz Turske?
Ekskluzivni namještaj za Dodikov kabinet u sjedištu Vlade RS u Banjoj Luci nabavljen od jedne firme iz Sarajeva, a u pitanju je robna marka iz Turske

Ekskluzivni namještaj za Dodikov kabinet u sjedištu Vlade RS u Banjoj Luci nabavljen od jedne firme iz Sarajeva, a u pitanju je robna marka iz Turske

Ako ni po čemu drugom, Dodikov mandat u Predsjedništvu BiH ostaće upamćen po tome što će biti jedini koji će imati na raspolaganju tri radna kabineta: u Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Banjoj Luci.

Renoviranje prostora na 16. spratu Administrativnog centra Vlade RS je završeno i kabinet za člana Predsjedništva BiH iz RS Milorada Dodika je spreman. Ovo je treći kabinet koji će Dodik imati na raspolaganju pored onog u zgradi Predsjedništva u Sarajevu i u novom objektu Vlade RS u Lukavici u Istočnom Sarajevu.

Ekskluzivni namještaj za Dodikov kabinet u sjedištu Vlade RS u Banjoj Luci nabavljen od jedne firme iz Sarajeva, a u pitanju je robna marka iz Turske – Enza Home. Ništa neobično što se predsjednički kabinet oprema skupocjenim namještajem, ali turski namještaj nikako ne ide uz Dodikove stavove i poznate optužbe na račun Sarajeva.

Na sve ovo dolazi i podatak da u Palati Republike postoji kabinet u kome je tokom boravka u Banjaluci radio bivši član Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović, pa se opremanje novog kabineta može smatrati i bespotrebnim troškom.

Inače, prema saznanjima Istinito u toku je formiranje Dodikovog kabineta u Banjoj Luci, a ne mjestu šefa osoblja najvjerovatnije će se naći njegova dugogodišnja saradnica i savjetnica u mandatu predsjednika RS Dijana Gajić.

Užurbano se uspostavlja i Republički protokol, koji je bio gotovo zamro nakon odlaska bivšeg direktora Luke Petrovića u penziju. Vlada RS je u ponedjeljak imenovala za v.d. direktora Bojana Kojića, dosadašnjeg šefa Protokola predsjednika RS, inače sina SNSD-ovog funkcionera iz Srpca, Mirka Kojića, javlja portal Istinito.

Fokus.ba