HOROR SNIMAK: ODNOS MEDICINSKOG OSOBLJA PREMA BEBI U BOLNICI SVE JE ZAPREPASTIO

Snimka, koju je snimila jedna majka u dječjoj bolnici u ruskom Nazranu, razljutila je sve koji su je vidjeli.Prerano rođena beba u septembru zadržana je u bolnici u Nazranu, a ono što je mnoge naljutilo jest odnos medicinskog osoblja prema djeci, piše Daily Mail.

Iako su majke obično s bebama, ova majka je nakon nekog vremena otišla kući kako bi kratko provela vrijeme sa svojom drugom djecom. Kada se vratila u bolnicu bila je zgrožena onim što je vidjela. Njena beba nervozno je vrtila glavom lijevo desno i plakala, a u ustima je imala dudu koju su joj preko obraza zalijepili ljepljivom trakom kako ne bi ispala.

– Dijete je u krevetiću u hladnoj sobi, bez uključenog grijanja. I to se događa kada njegova majka nije tu. Zalijepili su mu dudu preko usta iako dijete ima problema s plućima.

Majka je snimku objavila na internetu, a nije dugo trebalo da se oglase i druge majke koje su iznijele svoja loša iskustva, prenosi Večernji.hr.

Policija je otvorila istragu o cijelom slučaju, a iz bolnice tvrde kako ni doktori ni sestre nisu djetetu zalijepili traku preko lica.

(Hayat/Foto: Screenshot)