FERAGET: SPEKULACIJE U CILJU SPREČAVANJA ISTRAGE UBISTVA DAVIDA

Radio Televizija Republike Srpske objavila je jutros informaciju kako je Davor Dragičević preko advokata kontaktirao MUP Republike Srpske, te kako pregovara o svojoj predaji s obzirom na to da je za njim raspisana potjernica.

Tragom ovih informacija pokušali smo stupiti u kontakt s advokatima Davora Dragičevića.

– Preko mene nije iznosio nikakve zahtjeve – kratko je za Radiosarajevo.ba rekao Milan Malešević, advokat grupe Pravda za Davida.

Potom smo kontaktirali i advokata Ifeta Ferageta, a iz njegovog odgovora da se zaključiti da li je on kontaktirao s MUP-om o navedenoj temi.

– Do daljnjeg neću davati nikakve izjave jer se pojavljuju razne spekulacije koje su u službi sprečavanja istrage ubistva Davida Dragičevića – rekao je Feraget.

Pokušali smo dobiti i advokata Dragana Tolimira, ali njegov mobilni apart jutros nije u funkciji.

Sinoć je uhapšen i Draško Stanivuković, a poručio je da neće biti krivično osuđen.

– Nećete moći da me krivično osudite jer nisam kriv i jer ne postoje dokazi! Nećete moći da zaustavite podršku ljudi koju imam. Izgubićete sada, ali i za dvije godine – poručio je Stanivuković i dodao:

– Oni ne mogu da shvate da što me više udaraju ja postajem sve jači. Mene jedino mogu da zaustave na način na koji su to uradili Vukeliću, Arbutini, Davidu, mom stricu i ostalima. Oduzimanjem onog najsvetijeg – istaknuo je Stanivuković.

(Hayat/Foto: Arhiva)