FABRIKA U BIH TRAŽI 100 RADNIKA: DOBRA PRIMANJA, OSIGURAN PREVOZ, A RADNO VRIJEME…

Predstavnici “Fortunata” istakli su da su vrata njihove firme otvorena, kako za lica sa iskustvom u obućarstvu, tako i za one koji se nikada nisu susretali sa radnim operacijama iz oblasti proizvodnje obuće

Predstavnici Opštinske uprave Petrovo (RS) razgovarali su sa rukovodstvom firmi “Fortunato” iz Gračanice i “Paul Green” iz Austrije, koji traže 100 novih radnika za potrebe proizvodnog pogona u opštini Gračanica (FBiH), javlja Srna, a prenose mediji.

Predstavnici “Fortunata” istakli su da su vrata njihove firme otvorena, kako za lica sa iskustvom u obućarstvu, tako i za one koji se nikada nisu susretali sa radnim operacijama iz oblasti proizvodnje obuće.

Predato je i pismo namjere opštini Petrovo, u kojem se, između ostalog, radnicima nude primanja koja su među najboljima u tom sektoru, plaćeni topli obrok, osigurani prevoz, te radno vrijeme od 7.00 do 15.00 sati, saopšteno je iz Opštinske uprave Petrovo.

Na sastanku je dogovoreno da se u srijedu, 6. marta, u zgradi opštine sa početkom u 18.00 časova održi sastanak sa zainteresovanima licima za ovaj posao, na kojem će direktno od vlasnika firme saznati sve potrebne detalje.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: Ilustracija/md)