DOBRI LJUDI, MORAMO POMOĆI OVOJ FAMILIJI

Nije preporučljivo za osobe sa lošim srcem!

Dragi dobri ljudi morao sam da objavim ovaj videozapis ,familije KOVAČ iz Gradačca molim vas za razumijevanje,jer svaki donator želi da vidi gdje i kome treba pomoći,u razgovoru sa Edinom dao mi je pristanak da objavim,molim vas podjelite ovaj videozapis što više,možda vaše jedno dijeljenje nekog potakne da im vrati nadu za daljnju budućnost koju su nažalost davno izgubili u ovoj državi!

Dobri ljudi!

Familija Kovač je u preteškoj zdravstenoj i financijskoj situaciji!

Dnevno nas troje pijemo 30 tableta,sin im je jako bolestan već par operacija očiju je imao,nemam snage više da živim to su riječi Edina Kovača .

Mejra se liječi već niz godina 100 postotni je invalid,ima epilepsiju,svakodnevno na desetak napada,izvađen joj je jedan bubreg ,kod drugog zastoj,ima leukopeniju,halucinacije i još mnogo toga nažalost!

Mlada majka Mejra Kovač 1977 godište,ovaj videozapis nije baš preporučen,ali sam ga morao objaviti da vidite u kojima su problemima familija KOVAČ iz Gradačca.

Uz svu tu patnju oni godinama su bez električne energije,nemaju novčani sredstava da uplate priključak koji košta negdje oko 2600 km i struju koriste preko produžnog kabla od komšija,nažalost teška sudbina ovi ljudi,da li im možemo šta pomoći,vratiti im tu nadu koju su izgubili u sam sistem,institucije gdje su se obraćali ali nažalost nisu imali sluha za familiju Kovač!
Sam videozapis sve govori,ako neko želi pomoći može kontaktirati direktno Edina Kovača na adresu i broj mobitela!

Kovač Edin
Zelinja Donja
Gradačac
062 190 207

Portal Svjetlo Dunjaluka