CVIJANOVIĆEVA ISPROVOCIRALA SVE GRAĐANE U BIH

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je školsku slavu – Svetog Savu svim učenicima, studentima, prosvjetnim radnicima i zaposlenima u oblasti obrazovanja, poručivši da su briga o djeci i omladini, ulaganje u njihovo znanje, obrazovanje, kulturu i duhovnost, najveća dužnost republičkih institucija i najsigurniji put u bolju i svjetliju budućnost.

“Svim učenicima, studentima, prosvjetnim radnicima i zaposlenima u prosvjeti upućujem najsrdačnije čestitke povodom Savindana. Obilježavajući slavno ime prvog srpskog arhiepiskopa, velikog prosvjetitelja i začetnika srpske prosvjete i školstva, želimo da očuvamo i njegujemo svetosavsku ideju i bogatu tradiciju koju nam je Sveti Sava ostavio u nasljeđe”, navedeno je u čestitki Cvijanovićeve.

Cvijanovićeva je povodom Savindana poželjela učenicima, studentima i prosvjetarima da im taj praznik i vrijednosti na kojima počiva svetosavska ideja budu primjer i vodilja na njihovom životnom putu, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

armijarbih.com